Vakantie naar Oostenrijk

Oostenrijk is zowel in de winter als in de zomer een zeer geliefde bestemming voor een actieve vakantie.
Waar skifanaten in de winter massaal naar de sneeuwzekere Alpen trekken, hebben de fantastische wandelroutes in de Oostenrijkse bergen alles in huis voor de beginnende en ervaren bergwandelaar.
Naast wandelen kun je er natuurlijk ook heerlijk mountainbiken, klimmen of raften op een wilde rivier.

In de groene Alpen is er zomers voor iedere avonturier volop keuze!

Single reis naar het Zillertal

Onze groepsreis naar Oostenrijk gaat naar het prachtige Zillertal.
Tijdens onze reizen verblijven jullie op basis van half pension. ’s Ochtends staat er een lekker ontbijt op tafel en ’s avonds gaan we met hele groep gezellig dineren. Na een actieve dag is het heerlijk thuiskomen op het zonneterras of duik je de sauna in voor een ontspannende middag.

Vakantieland Oostenrijk

Hoewel de geschiedenis van Oostenrijk zijn oorsprong vindt in de Romeinse tijd, is het land pas sinds 1955 zelfstandig. Oostenrijk heeft namelijk een zeer roerig verleden achter zich liggen, waarin de Habsburgers tot de 20e eeuw de regie voerden, vele opstanden volgden en uiteindelijk het Keizerrijk Oostenrijk werd uitgeroepen. Vandaag de dag is de weelde van vroeger vooral in de hoofdstad Wenen nog steeds duidelijk aanwezig en is het inmiddels een populaire bestemming voor een stedentrip.

Oostenrijk leent zich perfect voor een heerlijk ongedwongen vakantie, of dit nu een wintersportreis of actieve vakantie in de Alpen betreft.
Boek daarom snel één van onze single reizen naar Oostenrijk!

Onze bestemmingen in Singlereis Oostenrijk

Vanaf € 955

Passau-Wenen fietsvakantie

Fiets van Passau naar Wenen langs het mooiste stukje van de Donau

Ga je mee naar de zon?