Niks moet, niksen mag!

SingleSun is onderdeel van reisorganisatie Dynamic Holland.
Al bijna 30 jaar organiseren wij zomer- en wintersportreizen voor groepen singles en alleengaanden.
Want samen op reis is veel gezelliger dan alleen!

Het begon als een vriendenclub

Dynamic Holland is voortgekomen uit een club vrienden en familie die jaarlijks met z’n allen op wintersport ging.
Samen is leuker dan in je uppie, en al snel ontstond het idee om gezellige, toegankelijke groepsreizen voor singles en alleengaanden te organiseren.

Vanuit Haarlem werd vol gas gewerkt aan het samenstellen van de leukste vakanties en zoeken naar de beste hotels, waardoor Dynamic Holland in no time uitgroeide tot een volwaardig reisbureau. Inmiddels staan er naast actieve zomer- en wintersportreizen voor singles en alleengaanden, ook groepsreizen voor (éénouder)families en jongeren op het programma. De avontuurlijke zeilreizen van ons partnerbedrijf zijn daarnaast een fantastische aanwinst op ons aanbod gebleken!
Onze garantie is dat jij altijd een volledig verzorgde reis boekt, inclusief vervoer per Royal Class touringcar of vliegtuig en verblijf op basis van all inclusive, halfpension of logies ontbijt.

Begin 2019 verhuisde het kantoor van Haarlem naar havenstad Harlingen, waar we een prachtig plekje hebben aan de stadsgrachten van het centrum.

Ons kantoorteam

Team SingleSun bestaat uit Joost, Ingrid, Marissa, Denise en Elisa geschouderd door een hele delegatie aan enthousiaste reisleiders.

Je kunt ons altijd bellen of mailen voor aanvullende informatie over een bestemming, de groepssamenstelling, de leeftijden en alles wat met de reis te maken heeft.
Met zelf de nodige ervaring en vele tripjes naar de zon, geeft ons werk pas voldoening wanneer jij een onvergetelijke vakantie hebt gehad!

Altijd Nederlandse reisbegeleiding

Reizen met SingleSun staat voor een relaxte vakantie met veel vrijheid.
Wij nemen de organisatorische zaken voor je uit handen zodat jij optimaal kunt genieten. Onze ervaren reisleiders zetten zich maximaal in voor jouw vakantie en volgen voorafgaand aan de reizen allemaal onze interne opleidingsweek, zodat ze goed voorbereid op reis gaan.
Door de persoonlijke omgang van onze reisleiders zorgen zij ervoor dat iedereen zich tijdens de reis helemaal thuis voelt!

Ga je mee naar de zon?