Bekijk data & prijzen
  • Omschrijving
  • Accomodatie
  • Programma

Omschrijving

Ben je er klaar voor?

Into the Great Wide Open maakt zijn langverwachte comeback op Vlieland. Het festival, dat meerdere dagen duurt, vindt zoals gebruikelijk plaats in het eerste weekend van september. Dit jaar kunnen festivalgangers genieten van optredens van Nederlandse popsensaties als S10 en Froukje, evenals internationale acts zoals Black Country, New Road en Sports Team. Maar Into the Great Wide Open is zoveel meer dan alleen muziek.

Vlieland als vaste basis voor het festival

Sinds de tweede editie is het festival elk jaar volledig uitverkocht. “Into the Great Wide Open is onlosmakelijk verbonden met Vlieland, dus stappen elk jaar zesduizend bezoekers samen met talloze artiesten op de boot in Harlingen. Ook dit jaar is er weer een divers programma samengesteld waar bezoekers enthousiast van worden. Internationale acts en lokaal talent. Naast muziek biedt het festival ook een gerenommeerd kunstprogramma, bijzondere films en een uitgebreid kinderprogramma. Op Vlieland wordt goed rekening gehouden met alle leeftijd festivalgangers.

Lees meer

Accomodatie

Ontdek alle schepen uit de bruine vloot van Rederij Vooruit!

Rederij Vooruit heeft alle diensten en faciliteiten in huis om u voor elke gelegenheid een fantastisch zeilaanbod te kunnen doen.

 

Website van Rederij Vooruit om alle schepen te ontdekken

Programma

Reisdata

Beschikbaar Nog enkele plaatsen Vol

Datum

Prijs

Bijzonderheden

Vervoer

Status

29 sep 2024 - 1 okt 2024

€ 385

4 daags weekend allerlei schepen (allerlei schepen)

Gegarandeerd vertrek

Groepssamenstelling

Voor deze reis is momenteel nog geen groepsinfo beschikbaar.

Locatie

Jullie ervaringen

Elk jaar komen wij als gezin weer even helemaal thuis op Vlie. De spannende optredens, magische verlichting en sfeer, je moet het eens meegemaakt hebben!

Marcel, 42 jaar

In to the Great wide Open

Alle ervaringen →