Groepsreizen Nederland met SingleSun

Ben jij opzoek naar geweldige groepsreizen in Nederland? Ga samen met gelijkgestemden op ontdekkingsreis door de mooiste plekken van ons land en geniet van de gezelligheid en de prachtige natuur. Ben je op zoek naar een actieve vakantie of wil je de Waddeneilanden ontdekken? Lees verder voor meer informatie.

Meezeilen Brandarisrace

Ga een sportieve vakantie tegemoet en neem deel aan de Brandariscrace! Zeil mee in dit spannende evenement waar gezelligheid en competitie samenkomen. Met jaarlijks maar liefst 80 deelnemende schepen is de Brandarisrace, de grootste zeilrace van Nederland! De crew geeft je een snelcursus zeilen, dus zeilervaring is niet vereist. Pak je kans, trotseer de golven en ontmoet nieuwe mensen in de gemengde groepssamenstelling. Wacht niet langer en maak onvergetelijke herinneringen tijdens de groepsreis.

Zeilweekend

Geniet op één van onze klippers tijdens een lang weekend zeilen op de Waddenzee. De schipper nodigt je graag uit actief deel te nemen aan het zeilavontuur dus pak je kans en leer alles over het zeilen van A tot Z. Beleef deze unieke ervaring samen met een groep gelijkgestemde avonturiers. Tijdens het zeilweekend breng je ook een bezoek aan het populaire Waddeneiland Terschelling. Ga op ontdekkingstocht, leer je groepsgenoten kennen en ontdek het eiland tijdens een leuke strandwandeling of fietstocht!

Eilandhoppen

Zeil samen met een groep zeilliefhebbers mee en kijk rond op minimaal 3 van de schitterende Waddeneilanden. Verken de prachtige eilanden en gezellige dorpjes die de eilanden te bieden hebben. Onze enthousiaste, Nederlandse reisbegeleiding leiden de weg tijdens het Eilandhoppen.

Geniet van de vrijheid om te verkennen en deel onvergetelijke momenten met je medereizigers. Boek nu één van de fantastische groepsreizen in Nederland met SingleSun!

Onze bestemmingen in Groepsreizen Nederland

Vanaf € 385

In to the Great wide Open

Unieke zeiltochten over werelderfgoed de Waddenzee in combinatie met het Into the great wide open festival!

Vanaf € 425

Zeilweekend Pasen

Een heerlijk weekend zeilen met Pasen, inclusief overnachtingen op een schip!

Vanaf € 425

Eilandhoppen op de Johanna Engelina

Een fantastische midweek zeilen langs de mooiste Waddeneilanden van ons land.

Vanaf € 49,95

Unieke Dag Zeiltochten

Unieke dagtochten over werelderfgoed de Waddenzee

Vanaf € 75

Meezeilen Brandarisrace

Actief zeilweekend op de Waddenzee met een leuke groep gasten. Singles, alleengaanden, koppels, families, allemaal samen met 1 doel! Een mooi zeilweekend beleven met elkaar.

Vanaf € 425

Zeilweekend Pinksteren

Een gezellig zeilweekend tijdens Pinksteren met een diverse groep vakantievierders!

Vanaf € 400

Tent Huren

Tent huren zonder gedoe? Boek dan hier een tent voor deze zomervakantie

Vanaf € 325

Zeilweekenden

Actieve groepsvakantie voor 25 jaar en ouder. Geniet van de Waddenzee op een traditioneel zeilschip!

Vanaf € 345,-

Zeilweekend Bierproeverij

Actieve zeilvakantie en heerlijke biertjes proeven op met een traditioneel schip!

Vanaf € 935

Fiets & zeil op de Wadden

Beleef een unieke zeilvakantie en ga fietsen op de Wadden

Ga je mee naar de zon?