Er zijn momenteel geen reizen naar Eenoudervakantie | Augustus beschikbaar.

 • Omschrijving
 • Accommodatie
 • Programma

Omschrijving

Toe aan een actieve, maar vooral gezellige vakantie?
En vind je het belangrijk dat de kinderen de tijd van hun leven hebben?

Ga dan mee met deze groepsreis speciaal voor eenoudergezinnen met een bomvol activiteitenprogramma, zodat de kids zich niet hoeven te vervelen!
Voor de jongere garde maken we er helemaal een mooi feestje van, denk hierbij aan zwemmen, pannenkoeken bakken, bootjes vouwen en natuurlijk een spetterend waterpistolengevecht aan dek.
Als klap op de vuurpijl overnachten jij en de kleine piraten in een heuse kajuit aan boord van het schip…het wordt een fantastische zomervakantie!

// Eenoudervakantie met kids Het is niet altijd makkelijk om er alleen voor te staan met één of meerdere kinderen. Daarom staat ons team voor jou klaar, om ervoor te zorgen dat jij ook eens lekker achterover kan leunen.
Onze eenoudervakantie is ideaal wanneer je als alleenstaande ouder even een lekker weekje vakantie wilt pakken, want vooral voor de kids hebben wij een hele rits avontuurlijke activiteiten in petto. En hebben jij en de andere ouders bijvoorbeeld zin om lekker uit eten te gaan zonder kinderen? Dan regelen wij entertainment, want het is ook jouw vakantie.

// Werelderfgoed Waddenzee Tijdens een zeilvakantie op de Waddenzee mag het spectaculaire droogvallen natuurlijk niet ontbreken. Middenin de natuur, met een prachtige zonsondergang en goed gezelschap is dit een unieke beleving. Als de omstandigheden het toelaten gaan we ook wadlopen en zwaaien we op de terugreis naar Harlingen naar de zeehondjes op de zandbank bij Terschelling.
Er is werkelijk niet een mooiere manier om de Waddenzee van zo dichtbij te ervaren!

Waarom deze eenoudervakantie?

 • Tijd voor jezelf en voor de kids
 • 6 x overnachtingen op een kindvriendelijk schip
 • Voor kinderen van alle leeftijden
 • Niks is verplicht, doe waar je zelf zin in hebt!
 • Verblijf op basis van volpension
 • Op vakantie met gelijkgestemden
 • Enthousiaste, Nederlandse reisbegeleiding

______________________________________________________________________________

Kosten voor dit arrangement zijn:

 • € 449,- euro voor iedereen boven de 16 jaar
 • € 295,- euro voor jongeren van 13 tot en met 16 jaar
 • € 195,- euro voor kinderen tot en met 12 jaar
Lees meer

Accommodatie

Deze groepsreis is speciaal samengesteld voor éénoudergezinnen, zo stap je dus altijd aan boord met gelijkgestemden!

De Iselmar**** // Dit 4-sterren zeilschip is een zeer imposante verschijning in de haven van Harlingen. De Iselmar is in 1902 gebouwd en tot 1990 gebruikt als zeilend vrachtschip. Na een ingrijpende verbouwing vaart ze nu met veel plezier als passagiersschip op de Waddenzee en het IJselmeer. Door haar breedte van ruim 6 meter is er veel ruimte om aan dek de benen te strekken. De hoge reling en brede gangboorden zorgen ervoor dat het een kindvriendelijk schip is.

Faciliteiten // Met 34 tot 37 slaapplaatsen is de Iselmar het ideale schip voor grotere groepen. De slaapplaatsen zijn verdeeld over 9 x tweepersoonshutten en 4 x vierpersoonshutten. Alle hutten zijn voorzien van een wastafel met warm en koud water, ook beschikt elke hut over CV. Aan boord zijn er in totaal 3 douches en 4 toiletten aanwezig. Verder kan je aan boord gebruik maken van een radio, een cd-speler en een uitgebreide boordbibliotheek.

De kombuis // De scheepskeuken heeft onder andere een royaal gasfornuis en oven. Zo kan de reisleiding elke dag weer heerlijke maaltijden voor jullie op tafel zetten.

Programma

Van dag 1 tot dag 7 willen wij dat iedereen elke dag plezier heeft en volop geniet!
Voor zowel kinderen als ouders hebben wij een zeer gevarieerd programma samengesteld, met allerlei leuke activiteiten.
Maar vergeet niet, het is vakantie dus alles mag en niks is verplicht!

Dag van aankomst // Zaterdag 27 juli heet de bemanning en reisleiding jullie vanaf 20:00 uur welkom aan boord. De thuishaven van de Iselmar is Harlingen. Als iedereen is “aangemeerd” worden de hutten toegewezen, ook kunnen de jongere kinderen op bed worden gelegd. Daarna wordt er een voorstelronde georganiseerd met een hapje en een drankje, zodat iedereen elkaar alvast wat leert kennen.

De rest van de week // Zondagochtend zal er een stevig ontbijt voor jullie klaar staan. Na het ontbijt hijsen we de zeilen en gaan we de Waddenzee ontdekken, misschien komen we onderweg wel zeehonden tegen! Ook staan er tijdens deze vakantie meerdere activiteiten op het programma, onder andere pannenkoeken bakken, pizza’s maken, een eigen piraten-shirt maken en een heus waterpistolengevecht. Alles is vrijblijvend, en als je bijvoorbeeld graag alleen samen met jouw dochter/zoon iets wilt ondernemen, is dat ook gewoon mogelijk!
Van zondag tot vrijdag staat er elke dag een lekker ontbijt en lunch voor jullie klaar, van zondag tot donderdag wordt er ook een heerlijk diner uit de kombuis getoverd.

De laatste dag // Op de laatste dag lichten we na het ontbijt het anker voor de terugreis. Onderweg geniet je van lunch aan dek en rond 15:00 uur meren we weer aan in Harlingen.

Locatie

Jullie ervaringen