Vakantie in Nederland

Uitwaaien aan de Noordzeekust of wandelen door de duinen van Terschelling, tijdens een vakantie in Nederland maak je kennis met de veelzijdigheid van ons eigen land! Vier jij dit jaar je vakantie in eigen land?

Steeds meer mensen blijven liever in eigen land tijdens hun vakantie en dat is helemaal niet zo gek. Je hoeft namelijk helemaal niet 12 uren te rijden voor een vakantie of weekendje weg…in ons kleine landje reis je immers binnen no time van A naar B! Wat dacht je van een weekje Eilandhoppen of een actief zeilweekend met een leuke groep singles?

Singlereis Nederland met SingleSun

Wil je dit jaar graag op vakantie, maar is alleen op vakantie toch wel een grote stap? Of vind je er in je eentje gewoon niet zo veel aan?
Bij SingleSun boek je groepsreis in eigen land met een leuke club gelijkgestemden. Ook gaat er een enthousiaste, Nederlandse reisbegeleider mee! Gegarandeerd vertrek en je bent niet alleen.

Eilandhoppen op de Waddenzee

Tijdens de actieve groepsvakantie Eilandhoppen tikken we minstens 3 Waddeneilanden aan. Texel is daarbij misschien wel het meest populaire eiland, mede dankzij de vele gezellige dorpen, natuurcentrum Ecomare en de Texelse bierbrouwerij. Ook Terschelling is uitermate geschikt voor een actieve groepsreis, de schitterende natuur nodigt bijvoorbeeld uit tot eindeloze fiets- en wandeltochten door de prachtige duinen.
Vlieland, Ameland en Schiermonnikoog zijn wat minder groot en toeristisch maar ook zeker echte aanraders voor een vakantie in eigen land!

Onze bestemmingen in Single reizen Nederland

Vanaf € 695

Singlereis Vlieland

Gezellig singlereis voor 35+ singles

Vanaf € 825

Eilandhoppen op de Johanna Engelina

Een fantastische midweek zeilen langs de mooiste Waddeneilanden van ons land.

Vanaf € 39,50

Unieke Dag Zeiltochten

Unieke dagtochten over werelderfgoed de Waddenzee

Vanaf € 475

Zeilweekend Oud & nieuw

Vier nieuwjaar op een schip, samen met een leuke groep singles en alleengaanden!

Vanaf € 295

Meezeilen Brandarisrace

Actief zeilweekend op de Waddenzee met een leuke groep gasten. Singles, alleengaanden, koppels, families, allemaal samen met 1 doel! Een mooi zeilweekend beleven met elkaar.

Vanaf € 455

Zeilweekend Pinksteren

Een gezellig zeilweekend tijdens Pinksteren met een diverse groep vakantievierders!

Vanaf € 295

Fjoertoer Terschelling

De 15e editie van Fjoertoer Terschelling op zaterdag 25 maart 2023! Over het strand, door bossen en duinen langs prachtige lichtshows en vuureffecten, om te eindigen bij de “fjoertoer” Brandaris.

Vanaf € 400

Tent Huren

Tent huren zonder gedoe? Boek dan hier een tent voor deze zomervakantie

Vanaf € 335

Zeilweekenden

Actieve groepsvakantie voor 25 jaar en ouder. Geniet van de Waddenzee op een traditioneel zeilschip!

Vanaf € 615

Singlereis naar de Waddeneilanden

Een zeilvakantie op de Waddenzee speciaal voor singles en alleengaanden.

Ga je mee naar de zon?