Zeilvakantie singles met SingleSun

Op zeilvakantie maar wil je niet alleen op reis? Dan hebben wij van SingleSun de perfecte oplossing voor jou! Wij bieden georganiseerde zeilvakanties voor singles aan. Dit houdt in dat je samen met een groep gelijkgestemden op zeilvakantie gaat. Zo ben je niet alleen en ontmoet je op een leuke en actieve manier nieuwe mensen! De zeilvakanties voor singles en alleengaanden zijn vanaf 21 jaar en ouder.

Kortom: Wil je heerlijk op zeilvakantie, met een groep mensen die ook alleen op vakantie gaan? Bekijk dan nu ons aanbod aan zeilvakanties voor singles.

Zeilvakantie singles

Eilandhoppen

Een van onze meest populaire zeilvakanties voor singles is het Eilandhoppen. Deze staat in het teken van de Waddeneilanden. Tijdens de zeiltocht kom je tijdens jouw zeilvakantie voor singles van alles tegen, uiteenlopend van natuurgebieden tot de adembenemende zonsondergang. Verder staat er tijdens deze zeilvakantie voor singles een bezoek aan de Waddeneilanden op de planning. Afhankelijk van het weer en het getij, hangt het er van af of er tijdens deze zeilvakantie voor singles 2 of 4 Waddeneilanden worden bezocht.

Bekijk hier jouw eilandhop vakantie

 

Zeilweekend

Deze zeilvakantie voor singles staat in het teken van een zeilweekend. Tijdens deze zeilvakantie ga je samen met een groep van ongeveer 20 personen op avontuur van Harlingen naar Terschelling met een van de boten van de bruine vloot. Tijdens deze zeilvakantie brengen we een bezoek aan Terschelling of Schiermonnikoog. Er is tijdens deze vakantie ruim de tijd om één van deze eilanden volledig te verkennen!

Boek hier jouw zeilweekend

 

Eenouderzeilvakantie

Tijdens een eenouderzeilvakantie ga je er samen op uit met je kinderen! Een zeer unieke ervaring om nieuwe mensen te leren kennen, je kinderen de tijd van hun leven te geven. Deze keus als zeilvakantie voor singles is voor ouders met kinderen die er even heerlijk op uit willen en even wat tijd voor zichzelf willen hebben. Zo heb je als ouder de ruimte om lekker je eigen ding te doen met de andere ouders om te genieten van jullie welverdiende vakantie!

Boek hier jouw eenouderzeilvakantie

 

Boek nu jouw zeilvakantie voor singles bij SingleSun

Helemaal overtuigt van ons aanbod? Boek dan nu jouw zeilvakantie voor singles. Kom je er niet helemaal uit? Geen probleem! Ons team staat voor je klaar om je te helpen met de vragen die je hebt. Neem contact met ons op en we zullen al je vragen beantwoorden

Ga je mee naar de zon?