Er zijn momenteel geen reizen naar Eenouderzeilvakantie beschikbaar.

  • Omschrijving
  • Accommodatie
  • Programma

Omschrijving

Toe aan een actieve, maar vooral gezellige vakantie? En vind je het belangrijk dat jouw kids de tijd van hun leven hebben? Ga dan mee met deze groepsreis speciaal voor eenoudergezinnen met een leuk activiteitenprogramma, zodat de kinderen zich niet hoeven te vervelen! Voor de jongere garde maken we er helemaal een mooi feestje van, denk hierbij aan bijvoorbeeld zwemmen, pannenkoeken bakken, T-shirt maken en fietsen op Terschelling. Als klap op de vuurpijl overnachten jij en de kleine piraten in een heuse kajuit aan boord van het schip…het wordt een fantastische zomervakantie! 

Eenoudervakantie met kids
Het is niet altijd makkelijk om er alleen voor te staan met één of meerdere kinderen. Daarom staat ons team voor jou klaar, om ervoor te zorgen dat jij ook eens lekker achterover kan leunen. Onze éénoudervakantie is ideaal wanneer je als alleenstaande ouder even een lekker weekje vakantie wilt pakken. Er gaat een gezellige reisleider mee, zodat er voor de kinderen leuke activiteiten te doen zijn, naast het zeilen.

Werelderfgoed Waddenzee
Tijdens een zeilvakantie op de Waddenzee mag het spectaculaire droogvallen natuurlijk niet ontbreken. Middenin de natuur, met een prachtige zonsondergang en goed gezelschap is dit een unieke beleving. Als de omstandigheden het toelaten gaan we ook wadlopen en zwaaien we op de terugreis naar Harlingen naar de zeehondjes op de zandbank bij Terschelling. Er is werkelijk niet een mooiere manier om de Waddenzee van zo dichtbij te ervaren!

Waarom deze éénoudervakantie?

  • Tijd voor jezelf en voor de kids
  • 5 overnachtingen op een kindvriendelijk schip
  • Voor kinderen van alle leeftijden
  • Niets is verplicht, doe waar je zelf zin in hebt!
  • Verblijf op basis van all inclusive
  • Het betreft een internationale reis met grotendeels Nederlandse deelnemers.
  • Enthousiaste, Nederlandse reisbegeleiding

____________________________________________________________________

Boek jouw reis online of telefonisch
Je kunt bij ons gemakkelijk online boeken. Wil je liever telefonisch boeken? Bel dan gerust met 0517 20 20 20

Bel ons en boek direct
Lees meer

Accommodatie

Jullie verblijf voor deze week zal zijn op de  Josina Elisabeth
Je ontvangt later de hut-indeling, deze wordt op basis van de leeftijden van de kinderen gemaakt.

Aan boord bij de Josina Elisabeth

Het schip heeft een hoge verschansing rondom en brede gangboorden, hierdoor is de Josina Elisabeth uitermate geschikt voor een vakantie met kleine kinderen. Veel dekruimte om de benen te strekken en een grote kuip om heerlijk in te zitten maken het plaatje compleet.

Benedendeks vindt u een sfeervol dagverblijf, waar u gebruik kunt maken van een radio met MP3-aansluiting en een cd-speler. Gezellige zithoeken met lange banken nodigen uit tot relaxen, een bordspel of gezamenlijk diner. Op gure dagen draait u eenvoudig de CV omhoog voor een aangename temperatuur in de salon, zo kan er ook in de herfst en winter nog prima met de Josina Elisabeth worden gezeild.

De kombuis is uitgerust met een royaal 6-pits gasfornuis, een oven, een koelkast (600 L), 2 spoelbakken, een koffiezetapparaat en alle nodige kookattributen, zoals pannen, borden, glazen en bestek. Zo bereidt u tijdens de zeiltocht in alle comfort uw eigen maaltijden en tussendoortjes.
Standaard staat er een (gas)barbecue aan boord voor een ontspannen en feestelijke afsluiting van de dag. Een koel biertje mag dan natuurlijk niet ontbreken, daarom kunt u tevens gebruik maken van een biertap.

De comfortabele scheepshutten zijn voorzien van een wastafel met warm en koud stromend water, CV, een leeslampje en bergruimte onder het bed.

Tevens zijn er sanitaire voorzieningen aan boord aanwezig, het schip beschikt over 3 toiletten en 3 douches.

Programma

Van dag 1 tot dag 6 willen wij dat iedereen elke dag plezier heeft en geniet!
Daarom gaat Kees Christiaanse, onze gezellige reisleider mee, om leuke activiteiten te ondernemen met de kinderen.Ook voor de ouders zullen we natuurlijk leuke dingen organiseren, denk bijvoorbeeld aan een BBQ aan dek, fietsen op Terschelling of kijken naar de zonsondergang vanaf het schip.

Aankomstdag
Op de dag dat jullie aan boord stappen heet de bemanning en reisleiding jullie vanaf 18:30 uur welkom. De thuishaven van de Josina Elisabeth is de Nieuwe Willemshaven in Harlingen. Zodra iedereen is ingescheept, worden de hutten toegewezen en kunnen de jongere kinderen op bed worden gelegd. Een voorstelronde met een hapje en een drankje volgt, zodat iedereen elkaar alvast een beetje leert kennen.

Op de 1e avond, staan er lekkere hapjes en drankjes voor jullie klaar. ( Geen maaltijd op de 1e avond )

Gedurende de week
Iedere dag begint met een uitgebreid ontbijt en ’s middags wordt een smakelijke lunch geserveerd. Daarnaast tovert de kok van maandag tot donderdag ook een heerlijk diner uit de kombuis. Dagelijks hijsen we de zeilen en gaan we de Waddenzee ontdekken, misschien komen we onderweg wel zeehonden tegen! Ook staan er tijdens deze vakantie meerdere activiteiten op het programma, onder andere pannenkoeken bakken,  een eigen piraten shirt ontwerpen, fietsen op Terschelling.
Alles is geheel vrijblijvend, wanneer je graag samen met jouw dochter of zoon iets wilt ondernemen, is dat natuurlijk altijd mogelijk!

Laatste dag
Op de laatste dag zetten we na een heerlijk ontbijt weer koers richting onze thuishaven Harlingen. Onderweg geniet je nog van een gezellige lunch en rond 15:00 uur meren we weer aan.

Locatie

Jullie ervaringen