Bekijk data & prijzen
  • Omschrijving
  • Programma
  • Accommodatie

Omschrijving

Terug naar de tijd van Grease en Dirty Dancing tijdens Rock & Roll Street op Terschelling!

Drie dagen lang vormt het dorp Midsland het decor voor vetkuiven, petticoats en vooral heel veel toffe live muziek.
Vergaap je daarnaast aan de enorme collectie vintage oldtimers en rock ’n roll dansdemonstraties, om naderhand een rondje te lopen over de gezellige markt.
Veel festivalgangers zijn volledig uitgedost in gepaste outfits, zet dus verkleed en wel de bloemetjes buiten en dance the night away met een eigenwijze groep leuke singles!

Het feest begint al voordat je ook nog maar een voet aan wal hebt gezet, want de overtocht maak je namelijk met een authentiek schip.
Als klap op de vuurpijl staat je op de heen- en terugreis een actieve zeiltocht over Werelderfgoed Waddenzee te wachten, waarbij je als volwaardig lid van de crew bij het zeilen wordt betrokken.

Noortje (37): “Rock & Roll Street is echt een must voor de Rockabilly- fan, dit is volgens mij al de vijfde keer dat ik erheen ga!”

Festivalweekend op Terschelling // Vanuit de Friese havenstad Harlingen zetten we koers richting het Waddeneiland Terschelling, waar het schip aangemeerd in de haven als hotel zal dienen. Je overtocht en accommodatie in een klap geregeld!

Zeilklipper Antonia*** // Bij een eigenzinnig festival hoort een eigenzinnig onderkomen! Daarom verblijf je tijdens Rock & Roll Street op de stoere tweemastklipper Antonia, een traditioneel zeilschip uit 1913. Je deelt je kajuit met andere festivalgangers en bent aan boord van alle gemakken voorzien, zoals centrale verwarming en sanitaire voorzieningen.

Waarom deze vakantie?

  • Een actieve festivalvakantie
  • Samen met een gezellige groep 20+ singles
  • Unieke overnachting op een traditioneel zeilschip
  • Inclusief ontbijt, 1 x lunch en 1 x diner
  • Enthousiaste, Nederlandse reisbegeleiding
Lees meer

Programma

Vrijdagmiddag // We verzamelen vrijdagavond rond 16:00 uur op het schip in de haven van Harlingen en zetten koers richting Terschelling. Bij aankomst duik je direct het avondprogramma van het festival in en kunnen de voetjes tot in de late uurtjes van de vloer.

Zaterdag //  Na het ontbijt staat je wederom een super swingende dag te wachten.
Naast gevestigde namen in de Rockabilly-scene, staan er ook veelbelovende nieuwe acts op het menu. Ga samen lekker uit je dak of strijk met z’n allen neer bij een foodtruck, terras of gezellig restaurant.

Zondag // Met het ontbijt achter de kiezen, hijsen we de zeilen richting Harlingen. Onderweg serveert de scheepskok een smakelijke lunch, bij voorkeur natuurlijk aan dek, om rond 16:00 uur de haven weer binnen te varen.

Accommodatie

Aan dek // Bovendeks heb je tijdens de zeiltocht het beste uitzicht! In de royale kuip kun je lekker met de hele groep relaxen en met een zilte bries door je haren van het zeilen genieten.

Benedendeks // De woonkamer van de Antonia is industrieel ingericht en heeft meerdere knusse zithoekjes en zitgelegenheid. Benedendeks kan je gebruik maken van centrale verwarming, een boordbibliotheek en leuke spelletjes. 

Slaapvertrek // Een goede nachtrust staat voorop en de comfortabele bedden zorgen ervoor dat je ’s ochtends weer uitgerust aan de dag kan beginnen. De bedden zijn opgemaakt met een matras plus matrasovertrek en een kussen met kussensloop. Bij koelere temperaturen kan de centrale verwarming omhoog worden gedraaid, en indien nodig zorgt een patrijspoortje voor frisse lucht.

Sanitaire voorzieningen // De Antonia is voorzien van 2 toiletten en 2 douches. Daarnaast beschikken de hutten over een eigen wastafel met koud en warm stromend water.

Reisdata

Beschikbaar Nog enkele plaatsen Vol

Datum

Prijs

Bijzonderheden

Vervoer

Status

6 sep 2019 - 8 sep 2019

€ 205

N.v.t

Vertrekhaven: Harlingen (Vertrekhaven: Harlingen)

Groepssamenstelling

Mannen

Vrouwen

Locatie

Jullie ervaringen