Vakantie naar Griekenland

Griekenland is al jaren een populaire vakantiebestemming voor Nederlanders. Voor een single strandvakantie ben je in Griekenland op het juiste adres. De vele eilanden zijn omringd door fantastisch mooie stranden en kraakhelder zeewater. Voor een single reis naar de zon kies je bijvoorbeeld voor Kreta, Kos of Rhodos. Dit zijn zomaar wat populaire Griekse eilanden voor een geslaagde vakanties met singles.

Naast de mooie stranden heeft Griekenland ook een rijk cultureel verleden. Historische bezienswaardigheden zijn niet weg te denken uit het straatbeeld en Grieken zijn dan ook ontzettend trots op hun land.

Single reis naar Kreta

Kreta is een zonzekere bestemming waar je naast mooie stranden en turquoise water ook leuke Griekse dorpjes vindt. Loop door de smalle straatjes en ervaar de Griekse gastvrijheid. Vergeet vooral niet een keer typisch Griekse mezedes te eten. Dit zijn allerlei kleine gerechtjes die je met elkaar deelt. Het is zeker ook een aanrader om met je mede singlereizigers de binnenlanden te verkennen of om op excursie naar het eiland Spinalonga te gaan.

Kortom, sluit jij deze zomer aan bij onze groep 30plussers voor een onvergetelijke zonvakantie?

Onze bestemmingen in Griekenland

Vanaf € 850

Kreta

Luxe all-in hotel in Griekenland. Inclusief groot zwembad en direct aan het strand.

Ga je mee naar de zon?