Welkom bij SingleSun, wij zijn dé reisaanbieder van een vakantie voor singles. Bij ons draait alles om het creëren van een onvergetelijke ervaring voor singles die op zoek zijn naar avontuur, ontspanning en een leuke periode. Of je nu wilt ontspannen op het strand, nieuwe mensen wilt ontmoeten of de lokale cultuur wilt ontdekken, het liefst doen wij het allemaal in één vakantie! Samen met een groep andere singles in dezelfde leeftijdscategorie en een goede balans tussen man en vrouw ga je op avontuur naar mooie bestemmingen in Nederland, Duitsland, Oostenrijk of Griekenland. Wie weet ontwikkel je wel een mooie vriendschap tijdens de reis.

Verbinding maken tijdens een unieke ervaring

Een vakantie voor singles is voor veel mensen een unieke ervaring. Je gaat alleen op reis met een groep onbekenden die na de reis als vrienden voelen. Wellicht ontmoet je wel iemand die als meer dan vrienden voelt. Onze vakanties bieden een goede balans tussen vrijheid en gezelligheid. Geen verplicht programma, maar je kunt doen wat je zelf graag wilt. We zien vaak dat dit wel in groepsverband gebeurt, maar het is zeker niet verplicht om alles met de groep te doen. Pak je koffers en laat ons je meenemen op een reis die speciaal voor jou is ontworpen. Samen met andere singles ga je op avontuur!

Vakantie voor singles

Vakantie voor singles in zowel het binnen- als buitenland

Bij SingleSun bieden we vakanties voor singles aan naar verschillende bestemmingen. We gaan naar het buitenland, maar single reizen in Nederland is ook zeker mogelijk. Een zonvakantie naar Chersonissos in Kreta, een fietsvakantie in Wenen, een singlereis naar Vlieland, een zeilweekend of buurland Duitsland ontdekken, dat is een greep uit ons aanbod. Wij zorgen voor de beste verblijven, een goed geregelde reis en dat er op locatie genoeg reisleiding aanwezig is om jouw vragen te beantwoorden. Een vakantie voor singles met SingleSun heeft vele voordelen:

  • Vrijheid om activiteiten te ondernemen die jij wilt
  • Genoeg tijd om te ontspannen
  • Gezellige gezamenlijke diners
  • Een reis met singles binnen dezelfde leeftijdscategorie
  • Nieuwe vrienden voor het leven ontmoeten

Boek een vakantie voor singles bij SingleSun

Ben jij single en toe aan een vakantie met een goed gezelschap? Boek dan een vakantie voor singles bij SingleSun. Of je nu deelneemt aan een groepsactiviteit, samen dineert in een lokaal restaurant of gewoon aan het ontspannen bent op het strand, op reis met een groep singles is een goede manier om nieuwe mensen te ontmoeten.

Al ruim 30 jaar lang organiseren wij groepsreizen voor singles. We zorgen voor een vakantie die soepel verloopt. Op de bestemming is er altijd reisleiding aanwezig die vragen kan beantwoorden. We kunnen alles regelen, maar geven je ook de vrijheid om zelf activiteiten te ondernemen en de groep te leren kennen. We gaan naar mooie bestemmingen in Nederland, Duitsland en ook Griekenland en Oostenrijk. Ben jij een echte avonturier en ga je het liefst op wintersport? Boek dan een vakantie bij SingleSnow. Daar worden wintersport reizen naar de beste skigebieden in Oostenrijk en Frankrijk aangeboden. Heb je vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag om er een onvergetelijke vakantie van te maken.

Ga je mee naar de zon?