Ben jij toe aan een vakantie naar de zon met een gezellige groep? Dan ben je bij SingleSun op de juiste plek! Wij zijn dé aanbieder in actieve groepsreizen voor singles en alleenstaanden vanaf 30 jaar en ouder. We bieden een vakantie met leeftijdsgenoten, een goede balans in de aantallen man en vrouw en je krijgt van ons totale vrijheid om de vakantie zo in te vullen zoals jij wilt. We bieden de allermooiste bestemmingen in verschillende vormen. Zeilen, fietsen, lopen, eilandhoppen of relaxen in de zon? Het kan allemaal!

Mooie bestemmingen ontdekken

Het allerleukste aan op vakantie gaan is mooie, nieuwe bestemmingen ontdekken. In ons aanbod zitten verschillende landen die je echt een keer ontdekt moet hebben. Duitsland, Nederland, Griekenland en Oostenrijk zitten onder andere in ons aanbod. Wij zijn ervan overtuigd dat je niet per se ver weg hoeft om een leuke vakantie te hebben. Daarom bieden we diverse groepsreizen en singlereizen aan in Nederland en Duitsland. Ideaal voor mensen die liever niet vliegen en toch nieuwe plekken willen ontdekken. Oostenrijk en Griekenland zijn ook prachtige bestemmingen voor reizen voor alleenstaanden. Ontdek de natuur, de cultuur en kom tot rust op het strand. Kies jij voor een singlereis naar Griekenland of blijf je liever in Nederland?

Reizen voor alleenstaanden

Waarom reizen voor alleenstaanden?

Reizen voor alleenstaanden worden steeds populairder. Als je alleenstaand bent en geen reisgenoot hebt, maar toch op vakantie wilt, dan is reizen voor alleenstaanden ideaal. Je gaat op reis met een groep die in hetzelfde schuitje zitten. Zo heb je direct al overeenkomsten. Voordelen van reizen voor alleenstaanden zijn:

  • Nieuwe mensen ontmoeten
  • Je voelt je nooit alleen
  • Jezelf uitdagen en persoonlijk groeien

Reizen voor alleenstaanden is een kans om nieuwe mensen te ontmoeten en waardevolle connecties te maken. Je zult je nooit alleen voelen, want onze reizen zijn zo samengesteld om het gevoel van gemeenschap en verbondenheid te bevorderen. Groepsactiviteiten, samen dineren of in elkaars gezelschap zijn tijdens een wandeling, allemaal vrijblijvend en ontzettend leuk. Nog een groot voordeel van onze reizen is de kans om jezelf uit te dagen en persoonlijk te groeien. Alleen op reis gaan met een groep stelt je in staat om je grenzen te verleggen en jezelf nog beter te leren kennen. Of je nu een nieuwe activiteit probeert, een nieuwe taal leert of je comfortzone uitgaat, alleen reizen biedt een unieke gelegenheid om jezelf te ontwikkelen en je leven te verreiken met nieuwe ervaringen.

Reizen voor alleenstaanden bij SingleSun

Op vakantie met een gezellige groep leeftijdsgenoten die ook graag op avontuur willen, dat kan bij SingleSun. Of je nu liever naar het buitenland gaat of Nederland wilt ontdekken, we bieden het allebei aan! Al bijna 30 jaar bieden we zomer- en wintersport reizen voor alleenstaanden en reizen voor singles aan, want samen op reis is veel gezelliger dan alleen! Toch heb je tijdens de reis helemaal de vrijheid om te gaan en staan waar je wilt. Vaak krijgen mensen inspiratie door medereizigers en wordt er van alles ondernomen. Je sluit misschien wel een vriendschap voor het leven, beleeft een leuke reis en komt helemaal tot rust, dat is wat wij willen! We bieden service en ondersteuning voor, tijdens en na de reis. Vooraf kun je ons om advies vragen betreft wat je mee moet nemen, tijdens de reis staan onze reisleiders klaar om al jouw vragen te beantwoorden en achteraf kun je ons altijd nog contacteren om vragen te stellen of als je iets wilt delen. Ga je liever op wintersport? Kijk dan eens bij SingleSnow. Daar vind je de allerleukste bestemmingen voor wintersport met een groep alleenstaanden.

Ga je mee naar de zon?