Schuitje varen, biertje drinken!

Kijk. Je kent ons natuurlijk van die fantastische groepsreizen richting Spaanse terrasjes en Oostenrijkse après-ski.
Maar wist je dat we naast de singles reis Eilandhoppen ook een hele rits andere reizen in ons mooie kikkerlandje op het programma hebben staan?

Gedurende onderstaande groepsreizen verblijf je met een leuke club singles op een authentiek schip, dus geniet je op de heen- en terugreis van een actieve zeiltocht over de Waddenzee!

Here Comes The Summer

Als zusterfestival van het beruchte Into The Great Wide Open, trapt Here Comes The Summer de zomer af.
Een weekend lang chillen op het Waddeneiland Vlieland, in het goede gezelschap van relaxte festivalgangers, foodtrucks en een fantastische line-up aan singer-songwriters en bands.

Periode: 3 tot 5 mei
Prijs: € 205,00 per persoon

Zeilweekend Waddenzee

Tijdens ons avontuurlijke zeilweekend Terschelling gaan de handen uit de mouwen, zeilen we zaterdag over de woeste baren, en staan we zondag met een drankje in de hand naar de zeehonden op de zandbank te zwaaien.
Kortom, de Waddenzee onveilig maken met een groep gezellige singles!

Periode: 28 tot 30 juni
Prijs: € 190,00 per persoon

Rock & Roll Street

Terug naar de tijd van Grease en Dirty Dancing tijdens Rock & Roll Street op Terschelling!
Drie dagen lang vormt het dorp Midsland het decor voor vetkuiven, petticoats en vooral heel veel toffe live muziek. Zet dus verkleed en wel de bloemetjes buiten en dance the night away met een eigenwijze groep leuke singles!

Periode: 6 tot 8 september
Prijs: € 205,00 per persoon

Filmdagen Terschelling

Gewapend met een bak popcorn en een programmalijst om de films op af te vinken, kun je tijdens de Filmdagen Terschelling uit maar liefst 75 vertoningen kiezen. De ideale reis voor singles of alleengaanden die een passie delen voor kunst, cultuur en cinema.

Periode: 14 tot 17 november
Prijs: € 307,00 per persoon

Ga je mee naar de zon?