Reisverslag: onze ervaringen op Ibiza

Regelmatig krijgen wij telefoontjes met allerlei vragen over onze singlereis naar Ibiza. Hoe is de ligging van het hotel? Wat valt er binnen de all-inclusive formule? Wat kost een taxi naar Ibiza-stad?

Onze ervaringen op Ibiza // Afgelopen week zijn wij zelf naar Ibiza afgereisd om alle antwoorden op jullie vragen te verzamelen. Met een huurauto zijn we het hele eiland over gereden om de mooiste plekjes te bezoeken. En er viel heel wat te ontdekken! We hebben prachtige baaien, mooie stranden en leuke dorpjes gezien. Bekende Nederlanders gespot, luxe geluncht op het strand en drankjes gedronken in een bar met live muziek.

Veelzijdig Ibiza // Ibiza biedt echt voor ieder wat wils. Ons Stella Maris hotel is ontzettend netjes en heeft ruime, pas gerenoveerde kamers met heerlijke bedden. De kamers liggen in diverse gebouwen verspreid door de tuin van het hotel. De all-inclusive formule is goed. Naast een uitgebreid ontbijt, lunch en diner heb je ook al je drankjes inclusief. Niet alleen koffie en frisdrank, maar ook bier, wijn en allerlei soorten sterke (mix) drankjes. Je kunt zelfs tegen een lage prijs (circa € 7,50 per persoon) a-la-carte eten in één van de premium restaurants zoals de Fish Market, de Meatlovers of het tapas-restaurant.

Excursies // Er is ook voldoende te ondernemen op Ibiza. Het strand ligt op loopafstand, evenals het fantastische restaurant La Torre met een prachtige zonsondergang. Het bruisende centrum van San Antonio ligt op 3 kilometer afstand, en Ibiza-stad is slechts een klein half uurtje rijden. De lokale bus stopt voor de deur van het hotel en taxi’s zijn niet duur. Je kunt flink op stap in een van de bekende clubs, maar ook heerlijk relaxen op de vele mooie stranden. Vergeet vooral het shoppen in Ibiza-stad of op de bekende hippiemarkten niet.

“Whoah, we’re going to Ibiza!”

  • 8-daagse all-inclusive zonvakantie
  • inclusief sunset drinks @ La Torre
  • altijd gegarandeerd vertrek.

Bekijk onze reis naar Ibiza hier.

Ga je mee naar de zon?